Suggesties van de dag

Hierbij vindt u ons menu voor de week, alsook het suggestiemenu. Onze klassiekers (Steak tartaar, zeetong, garnaal- en kaaskroketten, enz.) zijn eveneens beschikbaar. We werken met verse producten. Gelieve idealiter minimum 24 u op voorhand te reserveren via restaurant@universityfoundation.be of via deze link.

Ons restaurant waar de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd kunnen nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

 

Menu van de week

Aspergesoep

---

Filet van heilbot met z'n kruidenkorstje en een saus met fijne groentjes

€ 25.00
Suggestie van de Chef

Huisgerookte kwartel met een slaatje van groene asperges met kwarteleitjes en graanmosterd (Supplement + € 5.00)

of

Carpaccio van zalm met limoen en groene asperges

of

Quinoaslaatje met linzen, kikkererwten en boontjes

---

Half gegaarde tonijn met sesamzaadjes, asperges, courgettes en een hollandaisesaus met citroenmélisse en rode ui (Supplement + € 8.00)

of

Châteaubriand met een portosausje en lentegroentjes

of 

Vegetarische Nasi-Goreng

---

Pannacotta met vanille en een fantasie van mango

of

Kaasbordje van de chef (Supplement + € 5.00)

-fin-

€ 40.00