Suggesties van de dag

Hierbij vindt u ons menu voor de week, alsook het suggestiemenu. Onze klassiekers (Steak tartaar, zeetong, garnaal- en kaaskroketten, enz.) zijn eveneens beschikbaar. We werken met verse producten. Gelieve idealiter minimum 24 u op voorhand te reserveren via restaurant@universityfoundation.be of via deze link.

Ons restaurant waar de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd kunnen nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

 

Menu of the week

Fish soup

---

Grilled salmon with its paprika salsa sauce, fennel and panfried potatoes

---

Dessert à la carte at leisure (€ 10.00 - € 13.00)

-fin-

€ 25.00
Suggestion of the Chef

Hand chopped steak tartare, Italian style with burrata (Supplement + € 5.00)

or

Seafood cocktail

or

Little salad with goat's cheese, walnuts and figs

---

Filet of skrei with a langoustine sauce, young spinash and potato mash with turnips (Supplement + € 8.00)

or

Filet of guinea-fowl with choron sauce, tomato, onionrings and pommes pont-neuf

or

Stew of lentils with pumpkin, sweet potato and curry

---

Fantasy of pineapple with coconut icecream

or

Cheese selection of the chef (Supplement + € 5.00)

-fin-

€ 40.00