Culturele Clubactiviteiten van de Universitaire Stichting

Voor concrete informatie over onderstaande activiteiten (programma, prijzen, inschrijvingsmodaliteiten), klik op de datum van de activiteit of op de aangegeven link.

Kalender van de activiteiten:.

Abonnementen voor de Koningin Elisabeth-wedstrijd 2021 voor Piano. Meer informatie.

Open Monumentendagen op 19 en 20 september 2020. Meer informatie.

Vrijdag 30 oktober 2020 om 20 u.: Concert "Mozart Requiem" in Bozar. (geannuleerd)

Donderdag 10 december 2020 om 10.30 u.: Geleid bezoek aan de tentoonstelling "Danser brut" in Bozar, gevolgd door een lunch in de Universitaire Stichting. (geannuleerd)

Donderdag 17 december 2020 om 10 u. : Geleid bezoek aan de tentoonstelling "Hotel Beethoven" in Bozar, gevolgd door een jachtlunch in de Universitaire Stichting. (geannuleerd)

Culturele uitstappen en reizen georganiseerd voor de leden van de Universitaire Stichting:

Voor informatie over voorbije activiteiten zie de rubriek Club, voorbije activiteiten.