Academische Clubactiviteiten van de Universitaire Stichting

Concrete informatie over onderstaande activiteiten (programma, prijzen, inschrijvingsmodaliteiten), indien reeds beschikbaar, wordt verkregen door te  klikken op de datum van de activiteit of op de aangegeven link.

Kalender van de activiteiten:

De editie 2018 van het Ethisch Forum had als onderwerp het toenemend gebruik van het Engels in het hoger onderwijs met de provocatieve titel "Towards Anglophone universities?" en ging door op donderdag 6 december 2018. Verdere informatie op de website van het Ethisch Forum.

NEW !  Dinsdag 12 maart 2019 te 12.30 u. : Lunch-debat over "De Europese parlementsverkiezingen (2019) in tijden van onzekerheid" met Prof. Steven Van Hecke (KU Leuven) en Prof. Mario Telo (ULB). Moderator Prof. Laurent Van Depoele.

Planning van volgende activiteiten van Re-Bel :

• Donderdag 20 juni 2019: Poverty: Minimum income and child benefits: Anti-poverty policy in Belgium’s three Regions.

Meer informatie: op www.rethinkingbelgium.eu.

Voor informatie over voorbije activiteiten zie de rubriek Club, voorbije activiteiten. De presentaties kunnen, indien beschikbaar, daar gedownload worden.